Een projectmanager die kijkt door de ogen van de klant

Ik ken de bedrijfsprocessen en spreek zowel de taal van IT als van de business. Hiermee bouw ik bruggen en zet ik teams in hun kracht. Niet vanuit een ivoren toren maar met mijn hakken in de modder.

Een passionele projectmanager die werkt vanuit haar hart!

Ik sta voor betrokkenheid en verantwoordelijkheid, doorzettingsvermogen en enthousiasme. Ik ben een projectmanager die vanuit mijn hart werkt, motiveert en inspireert.

Een empathisch projectmanager die teams in beweging brengt

Resultaatgericht werken en sturing geven zitten in mijn bloed. Ik combineer het met charme en empathie, met respect voor de mens en met een oprechte open houding, zonder ego. Hiermee komt het team in beweging.

Een projectmanager die niet alleen focust op resultaten maar op het doel

Een project is continu in beweging en aan veranderingen onderhevig. Daarop anticipeer ik, maar zonder grip en overzicht te verliezen, en steeds gericht op het hogere doel. Meebewegen is noodzakelijk, maar dan weloverwogen, en alle stakeholders betrokken!

Projectmanager, maar dan net iets meer

"The wise project manager brings out his feminine side (unless of course she already happens to be one of the 20% of project managers who is a woman, in which case be thankful and be yourself)". Uit The Way of the Project Manager, John Carroll, geinspireerd door The Tao